Voor uw Energielabel(s) & Meetrapporten
  

Meetrapporten volgens de BBMI

De metingen en berekeningen worden uitgevoerd conform de richtlijn Branche Brede Meetinstructie (BBMI) met de nieuwste digitale meettechnieken . Als uitgangspunt voor deze meetinstructie is de gebruiksoppervlakte, ontleend aan artikel 1 van het Bouwbesluit genomen. Voor de definitie van de gebruiksoppervlakte verwijst het Bouwbesluit naar NEN2580. De NEN2580 vormt daarmee ook de basis voor deze meetinstructie voor bijvoorbeeld.

  • De inrichting van u woning en/of pand,
  • Plattegronden voor Funda of andere web platforms,
  • Vaststellen huurprijs,
  • Taxeren van een gebouw,
  • WOZ- en BAG-vraagstukken.

Werkwijze:

Na afspraak zal de digitale opnamen voor het meetrapport op locatie plaats vinden, deze opnamen zal ongeveer 40 - 60 min duren (afhankelijk van de oppervlakte en woonlagen). Na de opnamen op locatie is ons streven om binnen 3 werkdagen* het meetrapport + plattegronden per e-mail toe te sturen! (* bij complexen locatie(s) of technische storingen kan dit soms iets langer duren). Kosten voor een Meetrapport t/m 150m2 zijn € 199,= (de toeslag per extra m² boven de 150m2 bedraagt € 0,45)

EP-IM Pakket©

Mocht u ook een Energielabel nodig hebben maak dan gebruik van ons EP-IM Pakket© dat wij ontwikkeld hebben, dit pakket bestaat uit een opnamen op de locatie voor zowel het Energielabel als het Inmeetrapport. Met het EP-IM Pakket bespaart het uw tijd omdat u maar 1 keer aanwezig hoeft te zijn op de locatie (dus geen 2 afzonderlijke afspraken zoals nu voor 99% gebruikelijk is) en profiteer gelijk van het speciaal tarief voor het EP-IM Pakket©.